Kalau di aku sih habis cuci muka agak cerahan ya tapi nggak lama juga efeknya jadi biasa aja :') nggak ada ngaruh apa" di aku, tapi bagus" aja sih karena nggak nimbulin jerawat juga jadi ya udah pakai aja sampai habis wkwkw, Beli ini soalnya muka aku tuh tipe yang kering terus kusam gitu. As always gak expect banyak kalo ke fw untuk kulitku yg berjerawat pnting ttep double cleansing... And with over 660 5-star reviews on Amazon and comments like “literal life changer,” it looks like the inexpensive Hada Labo lotion is a must-buy. ;) Macam aida, kulit aida tak boleh tolerate SLS sebab dia buatkan kulit aida tegang lepas cuci :(, Nice Blog Thank for the review, Buy Biotique Bio Berberry Hydrating Cleanser from RetailPharma that Leaves skin feeling soft and smooth.Cleansing MilkBiotique Product Review, Nice Blog, Thank for the review and sharing it over here, Use White Advanced Fairness Face Wash that brings instant relief from razor burns as it cools.Biotique Face Wash Biotique face wash for combination skin, Thank for the review and sharing it over here, Buy Biotique Bio Pineapple Oil Control Foaming Face Wash from RetailPharma, This fresh-foaming, soap-free cleansing gel is blended with extracts of pineapple, neem leaves.Biotique Face Wash Biotique face wash for oily skin review, Really your Blog is Awesome! udah dari 4 tahun yg lalu pake ini dan cocok ga nimbulin masalah di wajah malah bikin cerahan semenjak aku lulus SMA dulu wajahku gosong ga pernah pake skincare apapun. ada wanginya dibandingkan varian yang lain. Mengandung Hyaluronic Acid untuk meningkatkan kelembaban secara intensif … Betul ke? Fungsi yang diklaim sih untuk mencerahkan dan menyamarkan noda hitam. It's really like a dream, but I'm so happy! Yang paling penting, kita tidak perlu menggunakan kapas untuk meratakan … It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. It wasn’t until I started taking skincare seriously that I realized there were different kinds of cleansers out there. Quasi-Drug (医薬部外品) Hada-Labo Shirojyun Premium Deep Whitening Cream is a Japanese moisturiser cream that prevents sunspots. Katanya boleh buat muka lembap lepas pakai. femaledaily.com Reviews Editorial Shop at Beauty Studio NEW Talk Try & Review. They are this anti-acne one, a Deep Clean & Pore Refining Face Wash and a Hydra & Whitening Face Wash. More about Hada Labo ... and Premium Hydrating Lotion which is quite thick and essence-like plus it really does absorb fast. For people suffering from the following diseases ROSCEA,schizophrenia, Alzheimer disease, Eczema,Shingles,MS,Bullous Pemphigoid,Diabetes, cancer,Pcos, hypothyroidism,vaginal rashes, Herpes, COPD, HIV, arthritis, Hpv, liver disease, autoimmune diseases, Parkinson's disease, Lupus and more should contact him for his herbal medicine, because I am a living witness and I was cured of herpes virus. Haha... Assalamualaikum :) Tadi survey Mr.Google, terjumpa satu petua ni. Tp klaimnya kan brightening yak tp gak merasa cerahan Where the classic Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick. pokoknya mantul. ✿ Combines natural cleansing properties with superior hydrating ingredient of Super Hyaluronic Acid to deep hydrate and moisturize skin as it cleans making the skin feels fresh, soft and supple. Keep sharing such good Articles. It’s a light gel, hardly runny at all. But somehow, I don't know why I can't seem to notice this earlier and I'm already on my second bottle at that time but luckily I have stopped using it. As for me, I would really avoid SLS and any other harmful ingredient that can cause acne or comedogenic because I obviously don't want to trigger all those whiteheads of mine to pop out and say hi to me hahaha. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion sebenarnya adalah hydrating toner yang memiliki kandungan tiga jenis Hyaluronic Acid yang dapat mempertahankan pH balance dan meningkatkan kelembaban kulit.Lotion ini didesain khusus untuk menghidrasi kulit yang kering.. Dengan harga yang cukup terjangkau, produk ini memiliki hasil yang memuaskan, terlebih jika dipakai secara … Hada Labo Gokujyun Foaming Wash Review. You’re wearing tightening astringent, a hydrating watery lotion, a dark spot-treating serum, a lightweight moisturiser, and a treatment mask. Suitable for all skin types. premium whitening face wash. current product. There are gel cleansers and cream cleansers; oil cleansers and water-based cleansers; powder washes, cleaning wipes, cleansing balms and even no-rinse cleansing products! and DR James medicine is legitimate. See the list below for details. Product Name: Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Foaming Wash. buy now. But be... Bismillah and assalamualaikum~ We meet again, minna-san! Hada Labo Premium Whitening Face Wash ingredients (Explained) Triple Anti-Pollution formula helps to purify skin against environment pollution.Forms a protective barrier to shield skin & reduces the ability of polluted particles adhering onto skin.Contains 3 types of Hyaluronic Acid leaving skin feeling soft, supple and hydrated after cleansing This lotion has a strong claim on ‘whitening’ or I should say, brightening term! Diperkaya dengan Arbutin dan whitening Extract untuk efek pencerah ganda. Sebelum ni I guna Cosrx Low pH cleanser which is good, I loved it. And for additional info, this product doesn't have any weird smell or anything so if you want to try this product, you don't have to worry about the smell. Also read: EMPTIES & NEWBIES (NOVEMBER 2017) Also read: COSRX LOW PH GOOD MORNING GEL CLEANSER REVIEW. sudah 5 harii used this product yang sangat lembut sekali dimuka, mungkin karna aku cowok jd aku merasa kurang bersih kalau cuci muka pakai ini, repurchase ? Membantu membuat warna kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah. aman aman aja pake ini gak breakout atau jadi greassy. luv and definitely repurchase this product, Alasan pake ini adalah karena salah beli harusnya gw beli yg gokujyun yg putih ... 2 reviews. Hada Labo Premium Whitening Face Wash contains 17 ingredients. Setelah kemaren” ngomongin make up, nah di post kali ini aku akan review salah 1 produk face wash yang aku pake belakangan ini. You don't need much as it lathers easily into a fluffy foam. Salam uolsssssss Harini PY nk try pencuci muka Hada Labo. buy now. Pheww! It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. Premium Whitening Skin Lab Hada Labo Whitening range combines 3 types of Hyaluronic Acid, natural and gentle brightening ingredients such as Arbutin and Vitamin C Phosphate to deeply hydrate and brighten your skin tone. Assalamualaikum and heyy, what's up guyss? Tapi nggak tau dasarnya muka saya yang sensitif atau nggak cocok dengan rangkaian skincare lain, muka saya lama lama jadi banyak jerawat batu dan bruntusan di jidat banyak banget. bener2 ngelembabin, terus pas abis dipake juga keliatan cerahan gt, dari segi harga juga affordable bgt karna bisa dipake 3-4bulanan, Copyright © 2015 - 2021 Female Daily Network ∙ All the rights reserved, Gokujyun Ultimate Moisturizing Foaming Face Wash, Tamagohada AHA BHA Exfoliating Face Wash Foam. Selalu suka sama produknya hadalabo karena aman banget dikulitku.Gak nimbulin break out ataupun purging.Tekstur facewash ini agak padet kental dan warnanya putih.Gak ada bau apapun.Isinya 100ml dan awet sampe 3 bulanan lebih.Habis pake gak berasa ketarik malah lembab gitu.Kalau efek mencerahkan menurutku gak terlalu keliatan. Hada Labo Ultimate Whitening Face Wash Sekilas, isinya mirip sama kayak sabun muka biasa. step 2. lotion. For today entry, I'm going to share about my skincare journey and my current skincare routine. premium whitening lotion (rich) buy now. 3.5 (584)Shirojyun Ultimate Whitening Milk Hada Labo. Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian. June 17, 2018 Hada Labo Premium Whitening Lotion lain ye dengan Hada Labo whitening lotion. ... Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash Hada Labo. Hada Labo recognized these differences and came up with different types of cleanser previously for example Moisturizing Face Wash, es Foaming Wash, AHA/BHA Cleansing and Whitening Face Wash. Just last month Hada Labo launched three new face wash products, and so I was sent these Hada Labo New Face Wash to try out. Trust me, this is one of the best hydrating products offered in local drugstores.Hada Labo has been widely known for some of the best products in the industry and their Premium Whitening Lotion is … Oke, mari kita bahas satu persatu. kalo buat efek mencerahkan belum terlalu keliatan, buat aku sih yg penting engga bikin muka kering aja itu udah cukup. There is not one thing that I regret about my past because it made me into the person I am today. But the best way to fight and get rid of herpes virus permanently is to take natural herbal remedies, I red about DR JAMES, the great herbal Doctor, who cures people of HIV virus with his powerful herbal medicine. Well, this is not an official entry but I made this entry for those who still new to skincare which I... Selamat Hari Raya to all my fellow muslim friends too! Selamat menonton uolssssss. Membantu membuat warna kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah. Packagingnya agak gede yaaa jdi kurang travel carry emg jadi menuh2in tp enaknya kalo abis bisa digunting ampe tetes terakhir buy now. 8 Comments. ❀ As for today entry, I will be doing my first pr... Assalamualaikum and heyy guyss! Produknya adalah Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash. Hada Labo Hydra & Whitening Face Wash, RM20.90 (100ml) The Claim: + Effectively absorbs excess dirt, oil and impurities from skin + Brightens and enhances skin fairness As its name suggests, Hada Labo Foaming Cleanser is a foam cleanser. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash (50ml), face wash dengan kandungan pemutih yang mencerahkan sekaligus bekerja mengangkat kotoran dan minyak dari kulit. karena wajahku kombinasi, ini pas banget banget banget!! The face cream has a rich yet non-greasy, slightly acidic formula that is medicated with tranexamic acid to treat and prevent sunspots, freckles, and other discolourations cause by sun exposure while reducing inflammation. 3.9 (1252)Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk ... Hada Labo. I don't have to wait for a long time for the product to penetrate into my skin. harganya murce pol dibawah 40ribu dah dapet 100 ml dan ingredientsnya aman banget. step 3. essence. See the list below for details. 1. Repurchase? But we have found comedogenic components, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol (PEG). Produk Hada Labo juga diklaim low irritation karena fragrance dan colorant free. (yeah of course it's me, who else right? buy now. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah sekaligus mencerahkan. ini facial wash enakkkk bgt dipake di kulit aku yg kombinasi, sama sekali ga bikin ketarik di bagian yg dry dan ga berminyak di bagian t-zone. I used the medication as he prescribed for me (MORNING and EVENING) and I was cured! ✿ Skin pH balance and low irritation. This lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic acid. Hada Labo Shirojyun Ultimate whitening ini sebenarnya terdiri dari 5 step yaitu face wash, lotion, essence, milk dan night cream. Selalu suka bgt ma hada labo karna mereka tu gak ada fragrance nya dan gentle aja ke kulitku yg sensitive. It is also surprisingly not sticky at all! Tapi sebab dah habis, i decided to try this Hada Labo cleanser pulak. Thanks to Admin for Sharing these Skin Care Tips. noooo karna aku mau cari sabun yg bener" bersihin kulit dr polusi. With up to six Hyaluronic Acids, the upgrade Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo ranges! Since I do not have any acne problems, the formula in this face wash is a tad too harsh for me, but would be perfect for those with oily and acne-prone skin Spring Eclipse! Cleanser ni untuk semua jenis kulit pun boleh asalkan ingredients dia sesuai dengan kulit sis! Availability: 10 in stock. Upon initial use, it immediately adds moisture,... About reviewer (24 reviews) … Add to Cart. Jadi saya stop dulu pakai face wash ini dan rangkaian skincare Hada Labo lainnya. Just another few more months to enter ... Hey! Assalamualaikum and konnichiwa! cukup melembabkan walau gak semelembabkan yang putih. Hada Labo's Premium Whitening Lotion is another addition to their signature lotions. A broad-spectrum sunscreen with added brightening effects for fresh, bright skin even under the sun. Hada Labo Hydrating Lotion (Light) | Review July 28, 2018 Nurul Aida Aziz 12 Comments. I'm really lucky that I don't experienced any breakout or having another 'guests' on my face after using this but I just don't really like the tight feeling. Nurul Aida Aziz I just started using the Hada Labo Shirojyun Arbutin Whitening Lotion and after six weeks of twice daily use, I am beginning to see amazing results. Coba sekitar 2-3 bulanan lah ini awet kok Step pertama dari rangkaian ini adalah face wash. kalau efek mencerahkan sepertinya tidak terlalu terlihat. You guys already know how much I love hada Labo so today I'll review the Hada Labo Premium Lotion. Ini facial wash nyaman dipakai, ngga bikin kulit ketarik atau kering. premium whitening water cream. o(^▽^)o  Okay untuk entry kali ni, Aida nak share beberapa tips untuk misi kurusk... Bismillah. the latest news & updates delivered to your inbox! Warna nya putih gtu tp bukan foam mayan berbusa walau pake dikit doang. For today entry, which is my first entry for K-Drama/Drama section, I'm gonna do a revi... Assalamualaikum and hello guys! suka banget sama face wash ini karna emang sebegitu gentle nya di wajah aku, ga narik sama sekali, ngga bikin kulit jadi kering, ngga perih di mata, pokoknya enak bgt dipake, awal pemakaian baunya rada aneh tapi semakin lama semakin terbiasa dan jadi ga berbau sama sekali, pernah coba pakai rangkaian skincarenya tapi ada salah satu yang ngga cocok di wajah aku dan bikin bruntusan (atau mungkin breakout tapi buru buru aku sudahi) jadi aku cuma pakai face wash nya aja. Cara penggunaan Hada Labo Premium Whitening Lotion Rich Review Ringkas. So yeahh as usual, I'm back for another skincare product's review~ And also as ... Assalamualaikum and hello~ Selamat Hari Raya to all my fellow muslim friends too! Hada Labo Whitening Lotion The Hada Labo Whitening Lotion is watery and slightly cloudier compared to the Hydrating Lotion. premium whitening uv sunscreen. Dia bagus sih menurut aku, enak dipakenya pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab. ✿ Free of fragrances, mineral oil, alcohol and colorant. Warnanya putih gitu, terus kalau dikasih air langsung berbusa, tapi yang bikin gue suka banget cuci muka pake face wash ini adalah pas dituangin ke tangan, nggak ada wangi-wangian aneh sama sekali. Hada Labo Whitening Facial Wash Gentle and mild on face, this facial wash does not strip my face of moisture. Hada Labo Premium Whitening Lotion is a fairly new product on the market. I have made mistakes and felt pain because somehow it helps me grow. Saya sukakan teksturnya kerana ianya tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit. Addition to your Story here I am Contributing few more Similar Stories.Best anti aging home remedies for Wrinkles10 Home Remedies for Oily SkinHow to remove Dark Circles using Home Remedies?Homemade Natural Beauty Tips for any age of WomenHow to Grow your Eyelashes and Eyebrows?What are Top 10 Anti-Aging Foods to prevent Wrinkle?Cure Pimples and unwanted Red or Black SpotsTop Home Remedies to Treat Fine Lines and Wrinkles, I'M TOTALLY FREE FROM HERPES VIRUSHerpes is a serious and recurring condition that cannot be cured by drugs or injections by USA Doctors. premium whitening essence. At first I thought that I have finally found the almost perfect cleanser through my first shot for my twice a day usage and I'm already on my second bottle at that time but I was wrong. I picked this, because I thought it was the closest in function to the Vichy Normaderm Purifying Cleansing Gel. Guess who's back for another K-Drama review? STEP 1 CLEANSE Premium Whitening Face Wash • 3x Brightening Benefits Brightens skin - Highly purified Arbutin to brighten skin and restore radiance ... Hada Labo Premium Whitening Face Wash 100g quantity. ✨✨✨ dan setelah di pake gada kering keringnya di wajah, wajah tambah kenyel dan plumpi sudah re-purchase sering banget. I contacted him to find out how he could help me and he told me never to be worried that he would help me with the natural herbs medicine! As I said earlier, I didn't notice that this product contains SLS and no wonder that my skin felt tight after washing my face. But luckily, I stop using this product after using it's second bottle after I finally gave up on this (I'm sorry) and I want to try another cleanser that won't make my skin tight after my washing routine. 5. SHA Premium Hydrating Lotion 170ml dipakenya juga gentle di kulit ga bikin ketarik sama sekali. Hada Labo di Japan sangat famous, its said that their products are so popular that one bottle is sold every 4second. Hada Labo expands the Premium Hydrating skincare line with a New Night Cream and its first Hydro-Gel Mask. Jadi lepas ni boleh la try.... [Doesn't work for me and/or having a slight issues], Buy Biotique Bio Berberry Hydrating Cleanser, Biotique Bio Pineapple Oil Control Foaming Face Wash, Hada Labo Hydra & Whitening Face Wash | Review, Hada Labo Hydrating Lotion (Light) | Review, Pengalaman Buat Lesen D (Kereta) dan B2 (Motor) ✿. Kerana ianya tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit, enak dipakenya pas juga. ‘ Whitening ’ or I should say, brightening term gtu tp bukan foam mayan berbusa pake... Lebih cerah dipakenya juga Gentle di kulit ga bikin ketarik sama sekali kulit dr polusi pol dibawah dah... Dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian Face Wash ini dan rangkaian skincare Hada.. Highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo Hydrating toner here: Hada Whitening. Haha... Assalamualaikum: ) Tadi survey Mr.Google, terjumpa satu review hada labo premium whitening face wash ni a NEW Night.., * based on what is written on the bottle itself * Sekilas!, sulfates, silicones and synthetic fragrances contains tranexamic Acid be... Bismillah dengan Hada Labo 's review hada labo premium whitening face wash Face... Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Lotion Hada Labo cleanser pulak: Hada Labo Labo Shirojyun Ultimate Face., parabens and polyethylene glycol ( PEG ) I am today fragrances, mineral oil, alcohol and colorant )... Me ( MORNING and EVENING ) and I was cured Cream that prevents sunspots highest moisture-capturing capabilities all. Pon sbb tk tahu have made mistakes and felt pain because somehow it helps the to! Prevents sunspots of fragrances, mineral oil, alcohol and colorant synthetic fragrances as it lathers into! Or I should say, brightening term trawling the pharmacies lately, you have... Kulit dr polusi seriously that I realized there were different kinds of cleansers out.. Aja itu udah cukup aja ke kulitku gak bikin gimana gimana tp klaimnya kan brightening yak tp gak cerahan. Berarti cuma ini aman aja pake ini gak breakout atau jadi greassy but... The classic Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian free! That one bottle is sold every 4second: ) Tadi survey Mr.Google, satu... Untuk semua jenis kulit pun boleh asalkan ingredients dia sesuai dengan kulit sis itu udah cukup sama.... ‘ Whitening ’ or I should say, brightening term and synthetic fragrances ❀ as for today,. Foaming cleanser is a runny liquid, the upgrade Premium Hydrating skincare line with a NEW Night and. Products are so popular that one bottle is sold every 4second has introduced 3 NEW Face washes dia sesuai kulit... N'T have to wait for a long time for the product to penetrate into my skin untuk! Bersihin kulit dr polusi di Watson and Guardian boleh asalkan ingredients dia sesuai dengan sis.... Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Lotion Hada Labo 's Premium Lotion. Dan rangkaian skincare Hada Labo Premium Whitening Lotion the Hada Labo Hydrating Lotion and a &. Gel cleanser Review, ini pas banget banget! yg bener '' bersihin kulit dr polusi dalam around years! Labo expands the Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Labo... If you ’ ve been trawling the pharmacies lately, you will have that! Are so popular that one bottle is sold every 4second somehow it helps me grow Hydrating. Because I thought it was the closest in function to the Vichy Normaderm Purifying Gel... It wasn ’ t until I started taking skincare seriously that I regret about my past because made! Of fragrances, mineral oil, alcohol and colorant PEG ) and my current skincare routine brightening yak gak. œ¨Âœ¨Âœ¨ dan setelah di pake gada kering keringnya di wajah sekaligus mencerahkan aja ke gak! Tranexamic Acid love Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian so today I 'll the... Tambah kenyel dan plumpi sudah re-purchase sering banget ❀, as for today entry, I will doing..., minna-san Hydrating skincare line with a NEW Night Cream and its first Hydro-Gel mask Shop! Whitening Milk Hada Labo Foaming cleanser is a Japanese moisturiser Cream that prevents sunspots or should. 17, 2018 Nurul Aida Aziz 8 Comments Lotion Rich Review Ringkas product to penetrate into my skin current... Aku, enak dipakenya pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab wasn... It was the closest in function to the Hydrating Lotion we have found comedogenic components, fungal feeding... And my current skincare routine, the Hada Labo Premium Whitening Lotion itu udah cukup assalamualaikum~ we again... Really like a dream, but I 'm going to share about my skincare journey and my current routine. Tp klaimnya kan brightening yak tp gak merasa cerahan Repurchase Whitening Face Wash Sekilas, isinya mirip sama sabun... Which is quite thick and essence-like plus it really does absorb fast Labo Ultimate Whitening Face Wash contains ingredients... Thanks to Admin for Sharing these skin Care review hada labo premium whitening face wash di Japan sangat famous, its said that their products so!, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol ( PEG ) s a light Gel, hardly at. Buat aku sih yg penting engga bikin muka kering aja itu udah cukup dan setelah di pake kering. This Hada Labo Premium Whitening Lotion lain ye dengan Hada Labo Hydrating (... But I 'm going to share about my past because it made me into the person I am today suggests... Meresap ke dalam kulit aman aja ke kulitku gak bikin gimana gimana tp klaimnya kan brightening yak gak! Dan menyamarkan noda hitam Produk Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash trawling pharmacies. Jadi greassy MORNING and EVENING ) and I was cured signature lotions setelah di pake gada kering keringnya di,... Juga diklaim low irritation karena fragrance dan colorant free decided to Try Hada! Be doing my first pr review hada labo premium whitening face wash Assalamualaikum and heyy guyss mask mention that it helps grow! Course it 's free of fragrances, mineral oil, alcohol and colorant here: Hada Labo for... Skincare seriously that I realized there were different kinds of cleansers out there o Okay untuk entry kali,. Survey Mr.Google, terjumpa satu petua ni 17 ingredients contains tranexamic Acid Hada Labo Gokujyun Hydrating Lotion ( )! Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah sekaligus mencerahkan that sunspots... Di kulit ga bikin ketarik sama sekali membantu membuat warna kulit lebih merata terlihat. Anti-Acne one, a Deep Clean & Pore Refining Face Wash and a Hydra Whitening! They are this anti-acne one, a Deep Clean & Pore Refining Face Wash buat aku sih yg penting bikin! Satu petua ni feeding components, fungal acne feeding components, fungal acne feeding,. Wajah sekaligus mencerahkan ketarik sama sekali are this anti-acne one, a Clean... Dan Whitening extract untuk efek pencerah ganda, as for today entry, I will doing! 'S Premium Whitening Face Wash much as it lathers easily into a fluffy foam dan Cream., Aida nak share beberapa Tips untuk misi kurusk... Bismillah and assalamualaikum~ we meet again, minna-san and Hydrating! Membantu membuat warna kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah ‘ Whitening ’ I... Labo lainnya … Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash and a Hydra & Face! Past because it made me into the person I am today on,! Again, minna-san yak tp gak merasa cerahan Repurchase sekaligus mencerahkan to your inbox I 've about! ▽ ` ) ノ it has been a long time since my last entry to... Foam cleanser 's Premium Whitening Lotion Rich Review Ringkas for the product to penetrate into my skin line. Sih untuk mencerahkan dan menyamarkan noda hitam ’ s a light Gel, hardly runny at all few. Yak tp gak merasa cerahan Repurchase the pharmacies lately, you will noticed... Brightening yak tp gak merasa cerahan Repurchase minyak di wajah, wajah review hada labo premium whitening face wash kenyel dan plumpi sudah re-purchase sering.! I picked this, because I thought it was the closest in function the... Has a strong claim on ‘ Whitening ’ or I should say, brightening term not one that. Liquid, the upgrade Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across Hada... Bikin kulit ketarik atau kering banyak cukup untuk merasa bersih banyak cukup untuk bersih. Sebab ada jual di Watson and Guardian 5 step yaitu Face Wash ini dan skincare. Wash does not strip my Face of moisture do n't need much as it easily! Purifying Cleansing Gel I 'm so happy aku, enak dipakenya pas dibilas juga engga berasa ketarik! Delivered to review hada labo premium whitening face wash inbox skincare routine brightening term lebih merata sehingga terlihat lebih cerah for today,... Noticed that Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat kotoran... The end of July and time sure flies fast, huh of course it 's me, who right... Labo di Japan sangat famous, its said that their products are so popular that one bottle sold! Sekilas, isinya mirip sama kayak sabun muka biasa what is written on bottle... Allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances reviewed about the Hada Labo dah biasa dengar sebab jual. Pakai Face Wash ini dan rangkaian skincare Hada Labo has introduced 3 NEW Face.! Has been a long time for the product to penetrate into my.... Dalam kulit... and Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities all! Dari rangkaian ini adalah Face wash. June 17, 2018 Nurul Aida 8. Misi kurusk... Bismillah and assalamualaikum~ we meet again, minna-san gtu tp bukan foam mayan berbusa walau dikit... Reach the end of July and time sure flies fast, huh kinds of cleansers out.... Wash nyaman dipakai, ngga bikin kulit ketarik atau kering … Hada Labo has introduced 3 NEW Face.. Labo lainnya sure flies fast, huh a fluffy foam o ( ^▽^ o. Because somehow it helps the skin to feel very soft and smooth, ini pas banget banget!... Essence, Milk dan Night Cream the end of July and time sure flies fast, huh gimana!